Over mij

Hey! Dit ben ik, Shanice van Dam, vrouw van Luuk en moeder van Siem, Puck en Jet. 

Jaren lang heb ik in de zorg gewerkt tot ik er beetje bij beetje achter kwam dat dit met kindjes best lastig te combineren is.

Op een gegeven moment kwam dan ook het punt dat ik niet meer flexibel genoeg was om dit vak te kunnen uitoefenen. toen ook nog een mijn contract in mijn zwangerschapsverlof niet verlengd werd heb ik de spong in het diepen gemaakt en ben ik begonnen om van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken.

 

En hier ben ik dan! Met mijn eigen bedrijfje maak ik de leukste houten producten als cadeautjes of decoraties voor in huis.

Wat is er fijner om de hele dag heerlijk creatief bezig te zijn en de mooiste dingen te mogen maken. 

Ik geniet hier intens van en hoop dan ook dat ik dit kleine beginnetje uit kan breiden naar een goed lopend bedrijfje!

De naam Interieur&Creaties staat voor 2 dingen die ik heel leuk vind om te doen. De creatie kant is natuurlijk wat ik u hier laat zien qua leuke gepersonaliseerde producten op deze webshop. Maar de interieur en styliste kant gaat ook zeker een keer naar voren komen. Ik vind het tof om huizen in te richten en bezig te zijn met het vernieuwen van interieur. 

Inmiddels ben ik volop bezig met de aankleding van bruiloften. ik bied totaal concepten aan om alles is de zelfde stijl te kunnen stijlen op de mooiste dag van je leven! 

ALLES OVER HUWELIJKS EN TOTAAL CONCEPTEN IS TE VINDEN ONDER HET KOPJE HUWLIJK CONCEPTEN!